Østervrå Messen 2018 er allerede i støbeskeen

dav

Østervrå Messen 2018 er allerede i støbeskeen

13. januar 2018 - kl. 0:09 - af

Arrangørerne bag Østervrå Messen er i fuld gang med planlægningen af årets messe.
Østervrå messen er en aktiv udstillingsmesse med fokus på erhvervs- hobby- og foreningslivet.
Messen omfatter virksomheder, hobbyudstillere samt foreninger som i samspil skaber en inspirerende og aktiv udstillings- og salgsmesse.
Østervrå messen 2018 afholdes søndag d. 8. april fra kl. 10.00-17.00. Messen afholdes som sædvanlig i Østervrå Idræts- & Kulturcenter.

En messe med vokseværk
Østervrå messen har oplevet en positiv vækst i antallet af udstillere (med en fuldt udsolgt messe sidste gang) samt besøgende på messen. Dette er en udvikling som messeudvalget atter engang vil forsøge at udbygge yderligere. Vi ønsker at skabe en aktiv og inspirerende messe med endnu flere besøgende. Vi vil gerne igennem nye tiltag gøre Østervrå Messen endnu mere omtalt og synlig udtaler messeudvalget. Det skaber stor værdi for både udstillere og besøgende at vores messe har vokseværk udtaler messeudvalget.

Rift om standene
Allerede nu er der mulighed for at bestille en messestand til årets messe. Og der er allerede nu rift om pladserne. Vi forventer at have messen udsolgt allerede inden vores orienteringsmøde for udstillere som afholdes onsdag d. 7. marts udtaler messeudvalget. Ønsker man at bestille en messestand kan man kontakte Karsten Høyrup på tlf. 98 95 10 05 eller på e-mail: hoyrup@mail.dk.

Messeavis
Traditionen tro udsendes der også i år en særskilt messeavis, med fokus på og omtale om messen.

Avisen udkommer i ugen op til messen i hele Østvendsyssel Folkeblads dækningsområde samt i Sæby by. Udstillere på messen har mulighed for at tegne annoncer i avisen, ved at kontakte Anette Borup Moe på tlf. 61 28 74 79 eller på e-mail: anetteborupmoe@gmail.com.

Forplejning i top
Udstillerne på messen skal have en god forplejning, så derfor tilbydes der også i år mulighed for at bestille smørrebrød for udstillerne på messen. Vi har en god tradition for at udstillerne får en lille pause og et pusterum når der serveres smørrebrød i hallens cafeteria. Snakken går lystigt imellem udstillerne og netværk opstår ofte imellem brancherne.

Orienteringsmøde
Der afholdes orienteringsmøde for udstillerne på Østervrå Messen onsdag d. 7. marts, kl. 19.00 i Østervrå hallens cafeteria. Her håber messeudvalget at se mange af udstillerne, og vi lytter gerne til nye idéer og input fra udstillerne udtaler messeudvalget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Messen 2018 er allerede i støbeskeen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER