22 fotografer fra Nordjyske udstiller hos PixlArt

22 fotografer fra Nordjyske udstiller hos PixlArt

9. januar 2018 - kl. 19:07 - af

Årets første udstilling hos PixlArt i Østervrå har fået titlen Nordjyske Øjeblikke – og rummer pressefotos fanget i kameralinsen i løbet af 2017 af 22 fotografer fra Nordjyske Stiftstidende.  Udstillingen giver alle nordjyder muligheden for at reflektere og genopleve det forgangne års begivenheder – måske endda at se sig selv.

Nordjyskes fotografer er dagligt vidner til udviklingen i vores region. Dag ud og dag ind befinder de sig ude i landskabet, i børnehaven, i sportsklubberne, på hospitalerne, til kulturarrangementer og i alle de andre lokaliteter, hvor vi nordjyder lever og øjeblikke bliver dokumenteret. Fotograferne er vores øjne i Nordjylland, og deres billeder fortjener ekstra opmærksomhed.

Nu får vi alle sammen endnu en chance for at se de mange flotte portrætter, sjove situationer og historiske billeddokumentationer – tilmed på storskærme eller projiceret op på lærreder i formatet 10 x 3 meter – og det giver nye og interessant oplevelse af billederne.

Billeder og video
Publikum kan glæde sig til mere end 600 billeder, som PixlArt og fotograferne har sammensat til en helt speciel udstilling, der også indeholder de vigtigste, sjoveste og sødeste indslag produceret til 24Nordjyske.

Det er ikke let at fremhæve nogen frem for andre, men af særlig lokal interesse kan nævnes et indslag om træning i kajakvending i Østervrå Svømmehal, og et godt grin er der også i undervandsrugby fra Hjallerup Svømmehal.

Hele januar
Ret optimistisk åbnede udstillingen 1. nytårsdag, og det tænker man på forhånd kunne være en lidt svær begyndelse. Alligevel valgte knapt 200 gæster at ryste sofaen af sig, og lægge vejen forbi den flotte og interessante udstilling, der kan opleves hver weekend i hele januar måned – og den er afgjort et besøg værd!

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '22 fotografer fra Nordjyske udstiller hos PixlArt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER