Kultur- og fritidsudvalget klar til ny 4-årige periode

Kultur- og fritidsudvalget klar til ny 4-årige periode

6. januar 2018 - kl. 0:02 - af

Det nye udvalg for Kultur og Fritid indleder sin møderække den 10. januar om eftermiddagen med konstituerende møde samt en række andre valg – herunder næstformand samt fastlæggelse af mødeplan.

Anders Broholm (V) må påregnes at blive endelig valgt som ny formand. Udvalget består desuden af Asger Mortensen (V), Bjarke Lynnerup (A), Bjarne Kvist (A), Ole Rørbæk Jensen (A), Brian Kjær (A) og June Menne (A).

På baggrund af en kort administrativ præsentation af Kultur- og Fritidsudvalgets kompetenceområde drøfter udvalget, hvordan det gerne vil introduceres til området.

Her tænkes på korte faglige oplæg, hvor udvalget får et fagligt oplæg i tilknytning til behandling af konkrete sager med det formål at beskrive lovgivning, praksis og økonomi, så udvalget kan se sagen ind i en bredere faglig sammenhæng.

Desuden kan der være tale om en besøgsrunde, hvor udvalget tager på rundtur og besøger forskellige institutioner – i løbet af første halve år i forbindelse med ordinære udvalgsmøder. Besøgene kan tilrettelægges ud fra geografi: Skagen, Ålbæk, Frederikshavn, Sæby, Østervrå og Dybvad og aktualitet i forhold til konkrete sager.

Der tænkes ligeledes på en oplevelsesdag, hvor udvalget inviterer ind. Der nævnes et inspirations- og oplevelsesarrangement mandag den 12. februar kl. 17-20. Der inviteres bredt med det formål, at forenings- og kulturaktører kan give udvalget inspiration til, hvad de gerne vil bidrage til og er optagede af. Formatet vil være, at hver aktør får mulighed for at give et kort indlæg, og at aktørerne sammen med udvalget er lyttende på de forskellige bidrag. Dette vil tjene som et input til udvalgets arbejde med at sætte retning for området.

Endelig indtænkes planer om temadrøftelser på udvalgte områder. Udvalget kan efter behov pege emner ud, hvor der ønskes en drøftelse med henblik på at afklare handlemuligheder.

Link til beskrivelse af den samlede dagsorden for udvalgets møde:
http://frederikshavn.dk/meetings/Kultur-%20og%20Fritidsudvalget%202018-2021%20(%C3%85ben)/2018/10-01-18/0Dagsorden%20samlet%20-%20%C3%85ben.pdf

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kultur- og fritidsudvalget klar til ny 4-årige periode' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER