Fastklemt bager og brand i fodermaskine i Hørby

Fastklemt bager og brand i fodermaskine i Hørby

4. januar 2018 - kl. 15:00 - af

Kl. 11.40 blev Nordjyllands Beredskab i Sæby kaldt til Højgårdvej i Hørby. Der var ild i en fodermaskine på en minkfarm.

Branden skyldes sansynligvis en kortslutning.

Ud over fodermaskinen havde ilden fået fat i taget og beklædningen på indersiden af bygningen. Ilden blev dog hurtig slukket, og Beredskabet gik i gang med at lufte ud, da bygningen var fyldt med mink, som heldigvis ikke er sarte hvad røg angår. Så ind til videre mener man ikke, nogle af dyrene er kommet til skade, men de vil blive tilset.

Nu kunne brandfolkene vende næsen hjem, men sådan skulle det ikke gå, for på vej hjem blev de kaldt til SuperBrugsen i Sæby.

Her sad en ung bager fast i en maskine. Han havde fået en finger i klemme, da han var igang med at tømme maskinen. Han blev befriet og sendt til hospitalet til tjek, og sagen vil nu blive meldt til arbejdstilsynet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fastklemt bager og brand i fodermaskine i Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER