Mere end 250 på hjertemarch Nytårsdag – trods regn

Mere end 250 på hjertemarch Nytårsdag – trods regn

2. januar 2018 - kl. 0:33 - af

Hjerteforeningen Sæby afholdt 1. nytårsdag traditionen i hævd med en frisk nytårsmarch på årets første dag til gavn for motion og hjerte.

Mere end 250 personer og en halv snes hunde var mødt frem for at trave en af de to ruter på 3 eller 4 km. Efter turen serverede Hjerteforeningens bestyrelse varm kakao.

”Vi er enormt glade for den store opbakning, som vi møder hvert år til dette arrangement. I år er det næsten ekstra imponerende, for det silede ned til en halv time, før nytårsmarchen startede, og det begyndte på ny at regne mod slutningen,” udtaler Hjerteforeningen Sæbys formand, Merethe Gaardbo.

Hun tilføjer, at nytår for mange er lig med en frisk start og forsætter om mere motion i hverdagen. ”Min opfordring lyder: Grib muligheden for at kickstarte en mere aktiv og sundere livsstil,” lyder det fra Merethe Gaardbo, som samtidig henviser til, at foreningen i foråret 2018 tilbyder en bred vifte af motionsmuligheder.

Link til Hjerteforeningen Sæbys facebook-side:
https://da-dk.facebook.com/HjerteforeningenSaebyLokalkomite/

Link til Hjerteforeningen Sæbys hjemmeside, hvor opdateret program for 2018 er at finde:
http://saeby.hjerteforeningen.dk/

IMG_4408 copy IMG_4416 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mere end 250 på hjertemarch Nytårsdag – trods regn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER