SKIOLD søger Udviklingschef for Grain & Feed

SKIOLD søger Udviklingschef for Grain & Feed

27. december 2017 - kl. 0:03 - af

Som udviklingschef vil du referere til CTO/udviklingsdirektøren og med på dit hold har du syv dygtige medarbejdere. Din dagligdag vil være på SKIOLD’s hovedkontor i Sæby og du vil dermed indtage en central nøgleposition i organisationen.

Det bliver dit ansvar, at drive udviklingsarbejdet for forretningsområderne Feed & Grain, som udgør en betydelig del af SKIOLD’s omsætning. Du vil således skulle sikre sammenhæng mellem udviklingsarbejdet i Feed & Grain og SKIOLD’s langsigtede strategi.

Læs mere her:
https://skiold.dk/job/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKIOLD søger Udviklingschef for Grain & Feed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER