Afslutning på holdturnering i Sæby og Omegns Skytteforening

Exif_JPEG_PICTURE

Afslutning på holdturnering i Sæby og Omegns Skytteforening

22. december 2017 - kl. 8:56 - af

Foreningen holdt forleden afslutning på efterårets holdturnering.

Efterårets holdturnering havde deltagelse af 4 hold – 3 herrehold og 1 damehold – og turneringen er gennemført med skydning hver anden torsdag aften.

Daltons lagde sig fra starten af turnering på 1. pladsen og holdt denne plads hele turneringen igennem. Veteranerne startede på en 2. plads og røg så ned på en 3. plads, men arbejdede sig støt opad til 2 pladsen, og ved næstsidste runde havde Veteranerne og Daltons pointlighed, men Daltons havde flest X-tiere, så de bevarede 1. pladsen, der var derfor stor spænding om udfaldet af den sidste runde.

Der var ligeledes spænding om 3. og 4. pladserne.

Ladies startede på 4. pladsen, og Boltpistolen på 3.pladsen, men ved 2. runde placerede Ladies sig på 2. pladsen og Boltpistolen på 4. pladsen. Senere i turneringen rykkede Boltpistolen op på 3. pladsen og Ladies ned på 4. pladsen. Ved næstsidste runde var Boltpistolen kun 3 point foran Ladies, så der var også her spænding om udfaldet af skydningen i sidste runde.

Efter skydning af sidste runde havde Daltons og Veteranerne  begge 3.509 point, men da Daltons havde 105 X-tiere mod Veteranernes 99, blev placeringen afgjort ud fra dette med Daltons på 1. pladsen og Veteranerne på 2. pladsen. På 3. pladsen kom Ladies med 3.491 point og 113 X-tiere, stærkt forfulgt af Boltpistolen på 4. pladsen med 3.489 point og 87 X-tiere.

Bedste individuelle skytter var Michael Sørensen med 1.180/47 og Britta Fredborg med 1.180/37, stærkt forfulgt af Preben Haugaard Jensen med 1.179/36.

Efter skydningen var der præmieoverrækkelse til 1. og 2. pladserne og efterfølgende hyggeligt samvær.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afslutning på holdturnering i Sæby og Omegns Skytteforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER