Sportigan har ikke haft Open by Night

Sportigan har ikke haft Open by Night

19. december 2017 - kl. 12:22 - af

Sådan siger indehaver af forretningen. Men det har nogle tyveknægte ment, de skulle have, da de i nat kl. 3.30 smadrede glaspartiet ved indgangsdøren, for der efter at stjæle 40 til 50 vinter- og skijakker.

De har efter alt at dømme, haft spioner ude for at se, hvor jakkerne var placeret i forretningen, for de var over alle bjerge, da politi og indehaver kort tid efter kom frem til butikken.

Det er endnu ikke opgjort, hvor stor værdi de stjålne jakker har.

Bliver du tilbudt en ny vinter- eller skijakke, som er lidt for billig til at det kan være sandt, så køb den ikke, men kontakt i stedet politiet på tlf. 1 1 4 eller Søren hos Sportigan i Krystalgade i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sportigan har ikke haft Open by Night' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER