Brand stopper slagtningerne i Sæby

Brand stopper slagtningerne i Sæby

14. december 2017 - kl. 8:03 - af

Danish Crowns slagteri i Sæby blev, som tidligere omtalt, onsdag lige før aften ramt af en mindre brand i et teknikrum over slagtegangen. Branden startede formentlig i en vakuumpumpe og nåede at få fat i en del IT- og elinstallationer, inden brandvæsenet fik has på flammerne.

– Da alarmen gik, fik vi lynhurtigt evakueret alle medarbejdere på slagteriet. Det er kun slagtegangen og opskæringen, der er i gang om aftenen, så vi fik hurtigt sikret, at alle medarbejdere var OK, fortæller Leif B. Nielsen, der er fabrikschef på slagteriet i Sæby.

Alarmen gik kl. 17.21, men allerede klokken 20 var både slagteriets egne håndværkere og elektrikere og rengøringsfolk udefra klar til at gå i gang med at udbedre skaderne.

– Vi har over 30 mand i gang lige nu, og der er allerede etableret hold, så der kan arbejdes uafbrudt, indtil slagteriet kører igen, lød det fra Leif B. Nielsen klokken 22 onsdag aften.

Der vil næppe blive slagtet af dagholdet torsdag, men det tages der først en beslutning om her til morgen, når medarbejderne møder i Sæby. Opskærings- og udbeningsafdelingerne er uberørte af branden og har de 7500 grise at arbejde med, som var slagtet inden branden brød ud.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand stopper slagtningerne i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER