Hjælp din skraldemand når sneen falder

Hjælp din skraldemand når sneen falder

11. december 2017 - kl. 10:26 - af

Snefald kan betyde uregelmæssigheder i indsamling af renovations- og papiraffald. Renovationsbilen kan have svært ved at komme frem, og renovationsarbejderen kan have svært ved at stå fast på glatte underlag.

En forudsætning for, at renovationsarbejderen kan fjerne affaldet er, at adgangsvejen til og omkring affaldsstativet er ryddet for sne samt, at der er udført tilstrækkelig glatførebekæmpelse (grus eller salt).

Bliver indsamlingen indstillet, vil affaldet blive taget med ved næste normale tømningsdag på adressen.

Har du mere affald, end beholderen kan rumme, kan du stille det i en sæk ved siden af den normale beholder.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice tlf. 9829 9000.

 

En kommentar til “Hjælp din skraldemand når sneen falder” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Hjælp din skraldemand når sneen falder”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp din skraldemand når sneen falder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER