Så er der gang i skolehaverne i Nellemanns Have

Så er der gang i skolehaverne i Nellemanns Have

10. december 2017 - kl. 0:54 - af

Præcis kl. 7.30 fredag morgen ankom Bjarne fra entreprenørfirmaet Bo Andersen til Nellemanns Have. Med sig havde han en gummiged på 10 tons, som skulle hjælpe med jordarbejderne i skolehaverne.

For ca. 14 dage siden fik man rodfræset jorden i en dybde af 30 cm, så med den megen regn, der er kommet siden, blev det hurtigt et ælte og søle at arbejde i. Men Bjarne er en erfaren mand, som kan sit kram. Det lykkedes selvfølgelig for ham at få hul på opgaven. Så ved middagstid var cirklen, hvor der skal være undervisnings- og pausested, stort set ryddet og klar til påfyldning af sand. Senere skal der lægges fliser i hele området.

Tusind tak til Bo Andersen – “Bette Bo” – for den store hjælp han yder til skolehaverne.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der gang i skolehaverne i Nellemanns Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER