Forsøg på indbrud i villa på Pilevej

Forsøg på indbrud i villa på Pilevej

22. november 2017 - kl. 14:42 - af

Tirsdag eftermiddag omkring kl. 17 var der forsøg på indbrud på Pilevej i Sæby.

Et vindue er brudt op, men ejeren kom heldigvis hjem, inden tyvene nåede at komme ind.

Så til alle – vær opmærksom på, at der også kan ske indbrud om dagen og især i disse mørke tider.  Så hold et vågen øje med folk, der ikke hører til i gaden eller som måske ”afsætter” mærker, og husk at tjekke, at dit hus og din garage er forsvarlig aflåst, så det bliver så svært for indbrudstyve som overhovedet muligt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsøg på indbrud i villa på Pilevej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER