Kom i den helt rigtige julestemning på Stidsholt

Kom i den helt rigtige julestemning på Stidsholt

18. november 2017 - kl. 7:39 - af

Julemarked på Stidsholt, søndag den 26.november kl. 11.00-16.00, hvor Stidsholt IF afholder det traditionsrige julemarked på Ørtoftvej 152.

Rundt på skolen vil der være boder, hvor der kan købes ind til julen: Julebag, skitøj og udstyr, kunsthåndværk, bolsjer, juledekorationer, slagtervarer, og der vil også være en professionel fotograf, der kan sørge for, at julegaven til bedsteforældrene kommer i hus.

Som noget nyt kommer der i år også lokale handlende i boderne bl.a. Sæby Gårdslagteri og Håndværksbageren i Sæby samt flere kunsthåndværkere: Karen Riis, Niels-Peter, Mette Dietz og Belinda Bodilsen. Coolshop og Limasport kommer også med gode tilbud til at lægge under juletræet.

I cafeen kan der købes æbleskiver og gløgg, byg selv burger og risengrød med kanel.

De yngste kan boltre sig i hallen, hvor der bl.a. er opstillet hoppeborg. De kreative evner kan udfoldes både i bolsje- og dekorationsværkstedet.

Stidsholt IF sikrer dig en julehyggelig søndag, velkommen på Stidsholt, Ørtoftvej 152, 9300 Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom i den helt rigtige julestemning på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER