Ny direktør ansat i Sæby Fiskeindustri

Ny direktør ansat i Sæby Fiskeindustri

10. november 2017 - kl. 11:44 - af

I august stoppede Sæby Fiskeindustri samarbejdet med direktør Henrik Mikkelsen, og nu er den nye afløser fundet.

Samarbejdet med Henrik Mikkelsen sluttede efter en periode med strejke på virksomheden, hvor 130 medarbejdere nedlagde arbejdet på grund af utilfredshed med ledelsen. Sæby Fiskeindustris bestyrelsesformand, Hans Jørgen Kaptain, ville dog ikke kommentere på, om fratrædelsen havde sammenhæng med utilfredsheden fra medarbejdernes side, skriver TV2 Nord.

Den nye direktør, der skal tage over efter Henrik Mikkelsen, er den 55-årige Claus Boll Christensen, der kommer fra en stilling som fabrikschef på Amanda Seafoods i Frederikshavn.

I en pressemeddelelse skriver Sæby Fiskeindustri bestyrelsesformanden, at der har været stor interesse for stillingen, og at han glæder sig over at have fundet en leder, der har et godt kendskab til fiskeindustrien, og som har arbejdet med makrelproduktion i mange år.

Claus Boll Christensen begynder på Sæby Fiskeindustri senest 1. januar 2018.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny direktør ansat i Sæby Fiskeindustri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER