Kvinderne forkæles i Sæby Svømmebad

Sæby Svømmebad: Udendørsspa gøres klar af direktør Jeoppe Møller Jacobsen og bademester Katja Kupetz.

Kvinderne forkæles i Sæby Svømmebad

6. november 2017 - kl. 14:16 - af

Låget løftes af den udendørs spa af Katja Kupetz og Jeppe Møller Jacobsen. De er i fuld gang med forberedelserne til Ladies Night Out i Sæby Svømmebad på lørdag 11. november.

– Det er tredje gang vi inviterer til forkælelsesaften for kvinder i alle aldre – og vi har lært, at det vigtigste er, at der er masser af tid til hygge og afslapning, fortæller livredder Katja Kupetz.

Derfor starter programmet med vandgymnastik i 25 meter bassinet, og så veksles der mellem bobler og gus på terrassen, saunagus i indendørssauna, saltkur i dampsauna og mere saunagus i indendørs- og udendørssauna – og så er der undervejs også buffet og kaffe og kage:

– Denne gang har vi en saltkur i dampsaunaen, hvor det for 50 kroner ekstra er muligt at blive masseret med dødehavsmudder, fortæller Katja Kupetz.

Det koster 225 kroner at deltage i arrangementet fra klokken 17 til 22. Du kan se programmet på Facebook, hvor du skal søge på Sæby Svømmebad.

Flere har bedt om gentagelse
Katja Kupetz fortæller, at de to foregående gange har der været omkring 50 deltagere per gang, og de har været så glade for aftenen, at flere har bedt om gentagelse, så nu begynder det at blive en fast tradition i det righoldige program i Sæby Svømmebad.

Det er et par år siden Sæby Svømmebad investerede i en sauna og en spa, som er placeret uden for svømmebadet. Og med driftsleder Kim Kupetz i spidsen er der lavet en helt speciel konstruktion, som gør, at det er vand fra det indendørs varmtvandsbassin, der benyttes i den udendørs spa, som derfor er særdeles billig i drift selv om vandet er skønne 36 grader varmt.

Skulle du ikke have mulighed for at lade dig forkæle på lørdag, så er svømmebadets wellnessafdeling åbent dagligt, hvor du kan slappe af i sauna, 36 grader varme boblebade, varmtvandsbassin på 33 grader og dampsauna med lysterapi – og vand, te og kaffe:

– Og 22 gange om ugen arrangerer vi saunagus, ligesom vi hver måned har wellnessaftener med buffetfortæller Katja Kupetz.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinderne forkæles i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER