Køb Hjerteforeningens julekalender 2017 nu!

Køb Hjerteforeningens julekalender 2017 nu!

4. november 2017 - kl. 0:23 - af

Støt hjertebørnene og vind flotte præmier med årets julekalender fra Hjerteforeningen!

Sådan lyder budskabet omkring dette års julekalender fra Hjerteforeningen. Kalenderen er udformet som en skrabekalender med 24 låger med mulighed for at vinde flotte præmier for hele familien, bl.a. gavekort til Lalandia, Small Danish hotels, Fætter BR og Konditorbageren.

Overskuddet fra salget går til Børnehjertefonden for hjertesyge børn og deres familier. Ca. 0,75 % af alle børn, der fødes, har en medfødt hjertesygdom. Det betyder, at der hvert år er ca. 475 nye hjertebørn i Danmark. Det er således den mest almindelige medfødte misdannelse.

”Julekalenderen var et stort hit sidste år, og med en stor indsats fra bl.a. Hjerteforeningens frivillige blev der solgt 8.000 kalendere i 2016. Det gav et overskud på 223.000 kr. til Børnehjertefonden. Det var en succes sidste år, og derfor håber vi, at endnu flere vil tage rigtig godt imod kalenderen i år,” lyder opfordringen fra Hjerteforeningens lokalformand i Sæby, Merethe Gaardbo.

Skrabe-julekalenderen kommer til at koste 50 kr. Den sælges i Sæby og omegn i perioden november-december hos Cafe Mathilde og Madam Smed, Kalhøj, Fashion for Kids, Torvets Kaffe & Chokolade, OsteFruen, Bog & Idé Sæby, Click, MR samt Kjolegården i Karup.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Køb Hjerteforeningens julekalender 2017 nu!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER