Frederikshavn Kommunes politikere til demonstration

Frederikshavn Kommunes politikere til demonstration

30. oktober 2017 - kl. 8:16 - af

Frederikshavn Kommune bakker op om demokratiet, og en gruppe byrødder er på plads i eftermiddag på Springvandspladsen i Hjørring, for at deltage i demonstrationen, Stop chikanen – styrk demokratiet.

Demonstrationen, der foregår foran Hjørring Rådhus, mandag kl. 16, er arrangeret af Søren Ottzen, viceforstander på Vrå Højskole. Han har planlagt demonstrationen for at vise sin vrede over det, han kalder et anslag mod demokratiet – efter endnu et tilfælde af trusler og chikane mod en nordjysk politiker. Og politikerne fra Frederikshavn Kommune deltager:

”Trusler og chikane ingen steder hører hjemme. Vi kan være uenige, men vi truer og chikanerer ikke hinanden. Et demokrati som det danske, skal vi værne om, og vi vil ikke finde os i, at folkevalgte politikere, hvad enten det er kommunalt eller nationalt, bliver udsat for hetz. Det er blevet sagt, at demonstrationen er for folk, der tør tage ansvar for demokratiet, og det gør vi i den grad her i Frederikshavn Kommune. Og derfor er vi flere fra byrådet, der deltager, fordi vi – på tværs af partier – ønsker at udtrykke vores afstandstagen til udemokratiske metoder og sige nej til chikane. Der er ingen, der skal opleve at blive truet, uanset hvilken arbejdsopgave, eller holdning de har,” siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommunes politikere til demonstration' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER