JS: Sæsonens sidste hjemmekamp gav sejr til Skjold

JS: Sæsonens sidste hjemmekamp gav sejr til Skjold

29. oktober 2017 - kl. 10:09 - af

Skjold spillede lørdag deres sidste hjemmekamp i sæsonen. Det var Hjørring, som gæstede SparV Arena. Man kunne se, at Skjold havde snakket om at være klar fra start, og efter de første 10 min. burde der nok have stået 4-0 til Skjold, som producerede en masse chancer. Efter små 15 minutter bragte Skjold sig dog foran på et godt langskudsmål af Jakob Kristensen.

Skjold stod på det meste af spillet i første halvleg og havde styr på kampen, og midt i 1. halvleg scorede Morten Bøg til 2-0 efter en retur fra målmanden. Den stilling holdte indtil pausen.

I 2. halvleg kunne man se, at Hjørring skulle bruge point i denne kamp. De satte et højt pres fra start. Det endte med Hjørring fik reduceret på et straffespark i 60. minut. Skjold kom bedre med i løbet af 2. halvleg og fik spillet sig fri til et par store muligheder, hvilket også gav mål til 3-1.

Det var et hårdt fladt slået indlæg, som forsvarsspilleren i Hjørring desværre fik clearet ind i eget mål. Hjørring blev ved med at kæmpe til det sidste, og de fik også reduceret til 3-2 på et flot langskudsmål. Det resultat holdt kampen ud.

Til tider flot fodbold fra Skjold, men der kan stadig bygges på. Skjold spiller deres sidste kamp i JS på lørdag, hvor holdet skal en tur til Støvring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik her for at svare eller videresende

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JS: Sæsonens sidste hjemmekamp gav sejr til Skjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER