Hjertesund dag på rådhuset i Sæby

Hjertesund dag på rådhuset i Sæby

21. oktober 2017 - kl. 5:50 - af

Hjerteforeningen Sæby målte blodtryk hos medarbejderne på rådhuset i Sæby.

Else og Helle i kantinen på ”Sæby Rådhus” havde igen i år arrangeret en uge med ”hjertesund mad” – lavet efter opskrifter fra Hjerteforeningen. I år var repræsentanter for Hjerteforeningen Sæby inviteret på besøg – en hyggelig og vigtig tradition!

Kirsten, Jane og Merethe fra Hjerteforeningen Sæby tilbød medarbejderne at få målt deres blodtryk. Det var der mange, der benyttede sig af.

Formålet med, at Hjerteforeningen tilbyder vejledende blodtryksmåling, er at øge danskernes kendskab til eget blodtryk. På den måde kan et hidtil ukendt forhøjet blodtryk opspores. Der kan gøres en indsats, og Hjerteforeningen opfordrer ved forhøjet blodtryk til at søge egen læge.

”Blodtryksmåling er således en forebyggende aktivitet, og i samtalerne kommer vi også ind på vigtigheden af sund levevis med sund kost og motion – gerne ½ time dagligt –, og at stress også kan have en negativ indvirkning på blodtrykket. På rådhuset gav vi mange gode forslag til sund kost og motion,” fortæller formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

Omkring en million danskere har forhøjet blodtryk, og at godt ¼ af dem har ikke kendskab til, at de har det. Derfor uddanner Hjerteforeningen frivillige, som kan tilbyde at måle danskernes blodtryk i forskellige sammenhænge.
Lokalforeningens bestyrelse består af formand Merethe Gaardbo, Kirsten Sørensen, Ann Larsen, Elin Hyttel, Finn Brunø, Bo Baake og Per Rye. Lokalforeningens program og aktiviteter kan ses på www.saeby.hjerteforeningen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjertesund dag på rådhuset i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER