Dybvadhallen vil være attraktiv og fremtidssikret

Dybvadhallen vil være attraktiv og fremtidssikret

18. oktober 2017 - kl. 0:03 - af

Den selvejende institution Dybvadhallen ønsker at præsentere Kultur- og Fritidsudvalget for de planer, som hallens bestyrelse har igangsat med projektet ”Dybvad Aktivitets- og Fritidscenter”. Man har derfor rettet henvendelse til udvalget, der havde henvendelsen på møde forleden.

Formålet med projektet er, at fremtidssikre Dybvadhallen så den ikke alene tilbyder tidssvarende og attraktive idrætsfaciliteter til borgere i og omkring Dybvad, men også fremstår som et naturligt samlingspunkt for et bredt udsnit af aktiviteter – både sociale, kulturelle og sportslige – for borgere i alle aldre.

Organisatorisk har bestyrelsen for Dybvadhallen taget initiativ til at nedsætte en projektgruppe, som er styrende både i forberedelse og gennemførelse af projektet, og Center for Kultur og Fritid har løbende været i dialog med repræsentanter fra denne projektgruppe.

Inden arbejdet med ansøgningsproceduren og nærmere planlægning fortsætter, ønsker projektgruppen bag ”Dybvad Aktivitets- og Fritidscenter” en interessetilkendegivelse fra Kultur- og Fritidsudvalget.

Det bemærkes, at der endnu ikke foreligger en godkendt budget-, tids- og handleplan for projektet, og at projektbeskrivelsen stadig er under udformning.

Kultur- og Fritidsudvalget besluttede, at man ønsker at invitere projektgruppen bag Dybvad Aktivitets- og Fritidscenter til fremlæggelse på næste møde i udvalget.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvadhallen vil være attraktiv og fremtidssikret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER