Svar til Hasse Christensen på indlæg om haltilskud

Svar til Hasse Christensen på indlæg om haltilskud

16. oktober 2017 - kl. 22:46 - af

Byrådskandidat Hasse Christensen, V, skriver i et indlæg på Kanalfrederikshavn, at Frederikshavn Kommunes Folkeoplysningsudvalg for længst burde have lavet en ensartet tilskudsmodel til foreningerne for brug af kommunens fritidsfaciliteter. Til orientering ligger beslutningen om denne model ikke i Folkeoplysningsudvalget, men derimod i Kultur og Fritidsudvalget, hvor Venstre de sidste 8 år har haft formandsposten.
Jeg er sikker på, at Hasse og jeg er enige om og i kommende byrådsperiode vil kunne samarbejde om mange ting inden for kultur og fritidsområdet. Jeg ser også gerne 25 års reglen afskaffet. Men det kræver, at Folkeoplysningsudvalget får tilført ikke under 7,5 mill. kroner. Hvis midlerne til afskaffelse af 25 års reglen tages fra udvalget samlede ramme, vil det gå ud over de 0-25 årige. Det kan jeg ikke støtte.
Vi er også enige om at arbejde for de bedste rammer for vores kommunes foreningsliv. Her har vi øjeblikket mange drømme. Vandsportens Hus og Sæby Spectrum i Sæby. Et fælles multi-foreningshus i Frederikshavn og flere andre mindre projekter rundt i vores kommune. Projekter, der ikke alene kan rummes indenfor kommunens økonomi, men som kræver hjælp udefra, og som kræver vedholdende og samarbejdende politikere, for de kan lykkes.
Jeg stiller mig gerne til rådighed.

Med venlig hilsen

Steen Jensen
Formand for Folkeoplysningsudvalget
Byrådskandidat for Socialdemokratiet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svar til Hasse Christensen på indlæg om haltilskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER