Nordjyllands bedste REMA 1000 ligger i Sæby

Rema 1000 Rigsmøde 2017.

Nordjyllands bedste REMA 1000 ligger i Sæby

12. oktober 2017 - kl. 8:20 - af

For nylig blev det slået fast, at REMA 1000 i Sæby er meget mere end de lokale handlendes foretrukne indkøbssted. Til REMA 1000s årlige møde blev butikken på Sophus Falcks Vej nemlig kåret til regionens bedste REMA 1000-butik, og det gør købmand Christian Madsen og hans team pavestolte.

Der er en god forklaring på, hvorfor personalet i REMA 1000 i Sæby smiler ekstra stort i disse dage. Til REMA 1000s årlige møde for nylig blev butikken på Sophus Falcks Vej nemlig kåret til Nordjyllands bedste. Det var en tydeligt rørt købmand Christian Madsen, der på vegne af sit 32 mand store team modtog beviset foran mere end 700 REMA 1000-kolleger.

– Nu hører vi til iblandt Danmarks 11 bedste REMA 1000-butikker, og det er ubeskriveligt stort. Det er en kæmpe anerkendelse af mig og mit personale – en anerkendelse af det arbejde, vi gør, og derfor glæder jeg mig til at hænge beviset op på væggen i vores butik, så det kan motivere os hver dag, siger den stolte købmand og uddyber:

– Det er hele mit dygtige personales fortjeneste. Hver dag arbejder vi med, at der skal være kontinuitet i det, vi laver. Derfor har vi det samme stabile niveau hele tiden, og kunderne ved, at de kan regne med os. De har tillid til os, og den tillid bevarer vi ved at blive ved med at gøre, som vi altid har gjort.

Kunden er vores øverste chef
Butikken har gennemgået en fantastisk udvikling de sidste to år, og når man altid sætter kundens behov i forreste række, hvad Christian Madsen og hans team gør, kan udviklingen kun fortsætte i den rigtige retning. Michael Deleuran, der er regionschef i REMA 1000, uddyber begrundelsen for kåringen:

– Det dygtige REMA 1000-team i Sæby har skabt en butik, som kunden kan regne med. Basisvarer er altid på plads, og kunden går aldrig forgæves efter tilbudsvarer fra tilbudsavisen. Derfor ser kunden REMA 1000 som sit foretrukne indkøbssted. Christian Madsen er ikke kun værdsat blandt kunder, men også blandt medarbejdere, fordi han altid gør dyd ud af at hjælpe nystartede som etablerede medarbejdere. Jeg kan kun rose det flittige team og de loyale kunder i Sæby – og ønske dem stort tillykke, siger Michael Deleuran.

Om REMA 1000
REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælge til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse og udviklingen af økologien i samarbejde med Gram Slot. REMA 1000 er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel og har flere fairtrade-mærkede varer i sortimentet. REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokalkendte købmænd i spidsen for den enkelte butik. REMA 1000 har i alt 299 butikker fordelt over hele landet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands bedste REMA 1000 ligger i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER