Hele byen bag stort modeshow i Sæby

Hele byen bag stort modeshow i Sæby

9. oktober 2017 - kl. 12:18 - af

De lokale forretninger i Sæby bakker i stort tal op om det efterhånden traditionsrige efterårs-modeshow, Aktive Kvinder Sæby afvikler. Der bliver tale om et kæmpemæssigt arrangement, der igen ventes at blive et tilløbsstykke. Det afvikles onsdag den 25. oktober kl. 18 på Hotel Viking.

Efterårets og vinterens mode vil blive præsenteret af hele 13 Sæby forretninger foruden 2 fra Frederikshavn. De lokale mannequiner og dressmen vil vise modens trend til hele familien indenfor bl.a. tøj, sko, smykker, lingeri, børnetøj og briller.

De mange spændende nyheder vil igen i år blive præsenteret af formanden for Sæby Handelsstandsforening, Hans Ole Kalhøj, der altid er i sit es, når han elegant og humørfyldt optræder i rollen som konferencier. Salon Image og Team Rønnow vil præsentere den nyeste hårmode på modellerne.

Aftenen vil blive indledt med en let anretning og efterfølgende kaffe og kage inden modeshowet starter. I løbet af aftenen vil der blive udtrukket et stort antal gevinster skænket af de medvirkende forretninger.

Følgende forretninger deltager: Annette, Kjolegården, Mix-it, Sanne C, Bella Donna, Brunø, Kalhøj, Mr. Tage Rasmussen, Wiberg Strik, Skoringen, JC Fisk/Tøj, Fashion for Kids, Winther Optik, Spar Dame Undertøj, Frederikshavn og Kertehuset Lillelys/tøj, Frederikshavn.

Alle er velkommen. Tilmelding til Aktive Kvinder Sæby tlf. 2173 3054 eller 3056 0265.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele byen bag stort modeshow i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger