Debatmøder om fremtidens foreningsliv

Debatmøder om fremtidens foreningsliv

8. oktober 2017 - kl. 0:59 - af

Er foreningslivet i Frederikshavn kommune under afvikling eller udvikling?

Dette og mange andre spørgsmål håber FUF – Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune at få svar på, og tage en debat om med kandidaterne fra de politiske partier, der deltager i panelet på tre debatmøder:

Tirsdag, d. 24. oktober, kl. 19.00-21.00 i Sæby Fritidscenter & Hostel

Onsdag, d. 25.oktober, kl. 19.00-21.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter

Torsdag d. 26. oktober, kl. 19.00-21.00 i Maskinhallen i Frederikshavn

Møderne henvender sig til alle aktive i de mange foreninger i Frederikshavn Kommune, og til de der har interesse i emnet. Deltagerne får på møderne mulighed for at høre de politiske partiernes holdninger til, hvordan de ser fremtidens foreningsliv udfolde sig, og hvad de hver især vil bidrage med.

De arrangerende paraplyorganisationer håber der er rigtig mange, der vil møde op for at blive klædt bedre på inden krydset skal sættes d. 21. november ved at stille spørgsmål, debattere eller blot lytte. For man må huske, at det er kommunalpolitikerne der gennem fritidspolitikken og tilskudsreglerne udstikker rammerne, som foreningerne agerer under. Så hvis foreningerne skal have de bedste muligheder, er det vigtigt, at vi får valgt de politikere, som kan se værdien i det frivillige foreningsarbejde.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatmøder om fremtidens foreningsliv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER