Otte kandidater til Forbrugervalg 2017

Otte kandidater til Forbrugervalg 2017

7. oktober 2017 - kl. 0:10 - af

Forsyningen afholder valg af to fælles forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S. Valget foregår elektronisk via Forsyningens hjemmeside fra og med mandag den 30. oktober til og med fredag den 3. november 2017.

Alle med forbrugerstatus kan stemme til forbrugervalget, jf. valgregulativet. Du kan finde valgregulativet på forsyningen.dk. – http://www.forsyningen.dk/Om-os/Forbrugervalg-2017

Har du forbrugerstatus, og er du ikke direkte kunde i et af selskaberne og derfor ikke har et kundenummer, har du mulighed for at registrere dig som stemmeberettiget på valgsiden, som du finder på forsyningen.dk.

De opstillede kandidater til forbrugervalget er

  1. Bjarne Walentin
  2. Børge Egebak Jensen
  3. Karsten Thorn
  4. Klaus Henry Kristoffersen
  5. Lars Fogh-Andersen
  6. Lars Mellemkjær
  7. Svend Fredborg
  8. Yvonne Nordahn

Læs mere om kandidaterne og følg valget på forsyningen.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Otte kandidater til Forbrugervalg 2017' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER