Mindst 7 personer anholdt i politiaktion

Mindst 7 personer anholdt i politiaktion

5. oktober 2017 - kl. 13:25 - af

Nordjyllands Politi skred i dag, 5. oktober 2017, til handling: I en større koordineret aktion blev 7 formodede indbrudstyve anholdt. De er alle mistænkte for omfattende indbrudskriminalitet i Vendsyssel-området. Flere anholdelser kan være på vej

De anholdte er alle mænd på henholdsvis 23, 35, 33, 30, 31, 28, 27 år, og de fleste er selv bosat i det nordjyske lokalområde, nord for Limfjorden.

4 af de anholdte – den 23-årige, 33-årige, 31-årige og 27-årige – skal i morgen fremstilles i et lukket grundlovsforhør i Retten i Hjørring, sigtet for adskillige indbrud, der er begået i private hjem.

De øvrige 3 anholdte mænd ventes løsladt senere i dag efter endt afhøring.

Ved samme lejlighed foretog politiet ransagninger på 16 adresser, hvor adskillige koster, der formodes at stamme fra indbruds-kriminalitet, blev beslaglagt til sagen.

Politiet mistænker de anholdte mænd for at stå bag omfattende indbrudskriminalitet, der er begået i perioden fra midten af august 2017 frem til dags dato.

”Vi har efterforsket i et stykke tid og indsamlet beviser mod alle de mistænkte. Og i dag skred vi så til handling i en koordineret aktion,” siger efterforskningslederen, politikommissær Sune Myrup, der naturligvis er yderst tilfreds med anholdelserne i forbindelse med dagens aktion.

”Området i Vendsyssel har i længere tid været plaget af en hel del indbrud, og med aktionen i dag har vi lagt et betydeligt pres på det kriminelle miljø,” siger politikommissæren.

Politiets efterforskning i sagen fortsætter, og resten af dagen i dag, 5. oktober, vil der blive foretaget ransagninger af flere adresser – og politiet udelukker ikke, at der kan ske flere anholdelser i sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindst 7 personer anholdt i politiaktion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER