Foredrag: <br>Historiske vingesus i Manegen

Foredrag:
Historiske vingesus i Manegen

5. oktober 2017 - kl. 10:33 - af

Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn holder tirsdag den 10. oktober kl. 19 foredrag, hvor man kan opleve historiske vingesus i Manegen i Sæby, når arkivleder Erik S. Christensen fortæller.

Erik S. Christensen, Kystmuseet vil tage dig/jer med en tur i historie karussellen, og lære dig at skrive din helt egen slægtsroman eller kriminalhistorie. Din by, dit hus og din slægt har med garanti en fantastisk spændende historie, så bliv din egen Lars Mikkelsen og gå en tur i Sæbys historie.

Aftenen vil forme sig som et mini- eller inspirationskursus til at finde og behandle de kilder du har brug for. Både kilder vi kan finde på nettet, og kilder vi stadigt skal i arkivernes magasiner for at finde.

Alle er velkommen, medlemmer 25,00 kr., ikke medlem 50,00 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag:
Historiske vingesus i Manegen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER