Vinterbadning i Sæby er hot!!<br>…

Vinterbadning i Sæby er hot!!

1. oktober 2017 - kl. 17:06 - af

Måske liiiidt koldt – men hot, fordi det er sundt for sjæl og krop.

Hvis du starter sæsonen op nu, er du klædt godt på til at blive en ægte vinterbader… noget man ved alt om i Sæby’s vinterbadeklub “De Blå Næser”.

Et køligt dyb i havet, sammen med andre, er en skøn, social oplevelse og tilmed belønnes du med vitalitet og velvære i den reneste form.

En tur i det kolde vand, virker som en løbetur for dit kredsløb. Det er gymnastik for dine blodkar som trækker sig helt sammen. Kuldechokket udløser endorfiner og adrenalin, hvilket styrker og beroliger dit immun- forsvar og dit åndedræt – ZEN opstår og du kommer hele vejen tilbage til dig selv.

Efter så’n en tur er der helt ro i hovedet, kroppen og sjælen – stilheden inde i dig selv og fra havet jager al stress på flugt.

“Det er den bedste start på hver eneste weekend” – lyder det enstemmigt fra alle de fremmødte seje Blå Næser – man ved det bare ikke, før det er afprøvet!

De Blå næser, som huser kvinder og mænd i flere aldersgrupper og med en alderspræsident tæt på 90 år (sejt) – tog i denne weekend hul på en ny sæson. Lørdag morgen kl. 7.30 emmede det lille klubhus, på havnen i Sæby, allerede af frisk morgenhygge og løssluppen varm stemning mens duften af nybrygget kaffe, æg og bacon bredte sig.

Udenfor stod solen op – rød og smuk. Ja, jeg er ikke i tvivl – livets største øjeblikke byder Moder Natur på – og det ved “De Blå Næser”. Vil du vide mere om Sæby’s vinterbadeklub De Blå Næser, så klik ind på facebook.com/DeBlaaNaeser

Solen står op over Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinterbadning i Sæby er hot!!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER