Skjold kæmpede sig til sejr i topbrag

Skjold kæmpede sig til sejr i topbrag

1. oktober 2017 - kl. 7:12 - af

Det gjorde de, da de vendte et truende nederlag til en sejr på udebane mod rækkens nr. 1 fra Nørresundby.

Skjolds Jyllandsserie mødte lørdag Nørresundby, som var ubesejret indtil i dag. Skjold var slet ikke klar fra start og det resulterede i en hurtig føring til Nørresundby på 1-0. Resten af første halvleg delte holdene spillet.

I 2. halvleg kom Nørresundby bedst ud og bragte sig hurtig foran 2-0. Men et ivrigt og godt kæmpende Skjold hold blev ved. Midt i 2. halvleg kom Jacob Kristensen på måltavlen til 2-1, og 10 min. efter var samme Jacob Kristensen på spil igen på et afrettet frispark til 2-2. Det tog pusten fra Nørresundby. Efter 80 min. løb Jeppe Thomsen fra Nørresundby fra forsvaret og scorede sikkert til 2-3.

En hårdt spillet kamp endte med, at skjold vandt 2-3 på udebane. En enorm holdindsats og en kæmpe vilje fra hele holdet resulterede altså i en sejr.

Skjold er nu a point med Nørresundby, begge hold med 20 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold kæmpede sig til sejr i topbrag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER