Skøjte og Sportsforening Nord når nye højder

Skøjte og Sportsforening Nord når nye højder

28. september 2017 - kl. 8:22 - af

Søndag den 24. september 2017 bød på en lidt anderledes træning, end hvad både skøjtepigerne og -drengene fra SOS Nord er vant til. Klubbens medlemmer var inviteret til at prøve kræfter med klatring i Ørtoft. Det var velforberedte og dygtige instruktører til stede.

I alt var 17 børn og nogle barnlige sjæle oppe og prøve at bestige de 10 meter høje klatrevægge, hvilket også lykkedes for flere af dem. Jo højere de kom op, jo højere blev heppekoret, som var solidt plantet på jorden. Selvom ikke alle kom helt til tops, blev der overvundet personlige grænser, og alle gav udtryk for, at det havde været sjovt at prøve.

Visse ligheder; Som skøjteløber er man vant til at bruge sine ben, hvilket kom til stor fordel under klatringen. Ikke nok med udholdenhed og en smule stædighed, krævede det også en del muskelarbejde at bestige klatrevæggene. Men det var ikke kun benene, som blev sat på prøve, også armene blev taget i brug. Dagen derpå var der flere af deltagerne, som gav udtryk for, at de havde ømme muskler og led.

Søde forældre til børnene bød på kaffe og kage, mens børnene ventede på deres tur.

Dagen sluttet med fællesspisning og én times sjov og leg på isen. Her var løberne på tværs af deres ”normale” træningshold på isen samtidig til stor fornøjelse for alle, men her sluttede dagens udfordringer ikke helt. Løberne blev bedt om at sammensætte og opvise en lille dans på isen. På den måde fik de også øvet sig i at vise deres færdigheder og få en lille fornemmelse af, hvad det vil sige at vise noget foran et publikum. Dette kan komme mange af løberne til gode, når de senere på sæsonen skal deltage i diverse konkurrencer rundt om i Danmark og i udlandet. Selvom skøjtesæsonen kun har været i gang i lidt over en måned, udvises der store fremskridt og stort gåpåmod hos alle løberne i SOS Nord.

Man kan stadig melde sig ind i Skøjte og Sportsforening Nord. Så hvis du har en skøjteprins eller -prinsesse gemt i dig, er du meget velkommen til at gå ind på hjemmesiden: www.sosnord.dk og læse om de forskellige hold og tilbud, og så er det bare om at komme af sted.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøjte og Sportsforening Nord når nye højder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER