Anja Lovén får kæmpe opbakning fra sin hjemegn

Anja Lovén får kæmpe opbakning fra sin hjemegn

27. september 2017 - kl. 8:55 - af

Den unge frederikshavnske pige Anja Lovén fandt for få år siden nogle børn i Nigeria fuldstændig ladt i stikken. Det var børn, som var udstødt af familien, fordi de var blevet erklæret for forheksede. Anja Ringgren Lovén har herefter dedikeret sit liv til at hjælpe de udstødte børn. Hendes store indsats har nu affødt, at hun er blevet kåret til den mest inspirerende person i verden ifølge det østrigske magasin OOOM. Før både Obama og paven!

Mange har støttet hendes organisation med penge – og det syntes direktør Per Malmberg i Arena Nord, at hendes hjemegn også måtte bakke op om. Så tænkt, så gjort. Han kontaktede Rotaryklubberne i Skagen, Frederikshavn, Sindal og Sæby, og et hurtigt arbejdende udvalg har nu inviteret alle, der har lyst til at støtte Anjas projekt til en fest i Arena Nord søndag den 8. oktober kl. 17.

Der bliver underholdning af vor lokale Ib Grønbech og Gregers Band fra det sjællandske. TV2 Nord vil fra scenen sende direkte med et interview med Anja Lovén om hendes projekt, og der vil blive auktion med meget attraktive objekter, bla. kunstværker og weekendophold á 5.000 kr. Endvidere er der attraktive gevinster på indgangsbilletterne.

Ideen er, at man inviterer venner eller medarbejdere til en hyggelig aften med spisning omkring et eller flere seksmandsborde for en pris af 1.500 kr. Eller man deltager enkeltvis. Der er mulighed for at købe billetter med eller uden spisning. Billetter købes via Arenanord.dk.

Det helt fantastiske er, at allerede inden den 8. oktober véd rotarianerne, at det giver overskud, idet alle arbejder gratis – ingen udgifter (næsten ingen) vil belaste budgettet. Arena Nord stiller hele etablissementet til rådighed. Derfor vil der være et betragteligt beløb for Anja at tage med til projektet i Nigeria.

-ct.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anja Lovén får kæmpe opbakning fra sin hjemegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger