Åbent hus på Brolæggervej – <br>en dag med glade gæster

Åbent hus på Brolæggervej –
en dag med glade gæster

27. september 2017 - kl. 14:13 - af

Stemningen var høj, da Børnehuset Brolæggervej bød velkommen til alle deres gæster fredag den 22. september fra kl 14.00 til 16.00.

Den røde løber var rullet ud, flaget var hejst og man sagde goddag til ”gamle” børn og deres familier, bedsteforældre, oldeforældre, kommende børn og andre, der havde lyst til at se deres pragtfulde daginstitution.

Allerede fra kl 14.00 begyndte bilerne at trille ind på parkeringspladsen, og rigtig mange gæster havde fundet vej til Brolæggervej. Fodbolden blev fundet frem og ”gamle” børn fandt hurtigt sammen på fodboldbanen. Der var tændt op i det hyggelige bål hus, og et godt team af pandekagebagere havde travlt med at bage og dele ud af de nybagte og velduftende pandekager.

I Børnehuset er det eget mosteri, som i dagens anledning var sat i gang. Allerede fra formiddagen havde personale og børn travlt med skære alle æblerne ud, så de kunne være klar til eftermiddagens store åbent hus arrangement. Hele ugen havde de modtaget æbler fra børn og forældre, og der var nok æbler til, at alle kunne få smagsprøver af den dejlige hjemmepressede æblemost.

Der blev også kælet for husenes geder og kaniner i de to stalde, alle cykler var ude, og der blev hamret og banket lystigt i træværkstedet.

Stemningen var høj da alle gæster mødtes på den fælles mark til den festlige afslutning med Brolæggervejens helt eget husband.

Bandets tovholdere, Peter, Leif og Karin havde i dagens anledning fået en del gæstesolister til at deltage i dagens koncert. Bandet havde sin debut til sidste års åbenhus arrangement, men i år var bandet vokset, og derfor kunne man i år præsenterer: ”Brolæggervejs BIGBAND”. Tovholderne havde annonceret efter forældre/bedsteforældre, søskende, onkler eller tanter, som havde lyst til at deltage i børnekoncerten. Interessen var så stor, at bandet i år var på 11 medlemmer og dette medførte et brag af en koncert. De er meget stolte og taknemmelige over den opbakning, de fik på denne dag, at kunne samle så mange der gerne ville være med i et band for børnene var helt unikt.

Marken var fyldt, da bandet gik på, og stemningen var helt i top. Børnene stod i front og sang lystigt med på sangene, som de kender. Der blev sunget højt og selvfølgelig fjollet blandt børn og voksne. Repertoiret var bredt, og der blev sunget gamle og nye sange bl.a. Med en Bænkebider Blues og en sang om glade voksne.

Solskinsvejret og koncerten understregede den dejlige dag, som alle nød i fulde drag, så ved arrangementets afslutning blev der klappet af det fantastiske orkester med skøn børneoptræden.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på Brolæggervej -
en dag med glade gæster'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger