”Toppen af Danmark Feriehuse” søger huse til udlejning

”Toppen af Danmark Feriehuse” søger huse til udlejning

21. september 2017 - kl. 5:20 - af

Interessen for at leje feriehus gennem ”Toppen af Danmark Feriehuse” er større end nogensinde, så derfor søger man flere feriehuse til udlejning i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen, Sæby og Frederikshavn. Allerede nu booker mange næste år sommerferie, så der er god chance for at få lejet sit hus ud nu.

Sammenslutningen ”Toppen af Danmark Feriehuse”, der drives af lokale turistbureauer, søger nu flere huse til udlejning i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen, Sæby og Frederikshavn. Årsagen er, at der allerede nu er stor interesse for at booke sommerferien for 2018 i særdeleshed blandt de trofaste tyske gæster. Henriette Andrea Søttrup fra Hirtshals Turistbureau udtaler:

”Sommerferieperioden 2018 i Danmark og i de tyske delstater ligger tæt op af hinanden. For at sikre sit yndlingshus til næste år, skal man derfor booke i god tid, og det har vi selvfølgelig gjort vores gæster opmærksom på. For at kunne imødekomme alles ønsker om ferie i Toppen af Danmark, sætter vi derfor en kampagne i gang for at hverve nye huse til vores portefølje”.

Andelen af sommerhuse til udlejning i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen, Sæby og Frederikshavn er forholdsvis lille, og det er ofte de samme huse som skifter udlejere. Derfor vil ”Toppen af Danmark Feriehuse” gerne opfordre sommerhusejere, som ikke pt. lejer ud, til at overveje udlejning.

Økonomiske fordele ved at udleje via bureau
Ifølge Bent Becker Christensen fra ”Toppen af Danmark Feriehuse” er der mange fordele for husejere ved at udleje deres hus gennem et bureau: ”Vi sikrer en tryg udlejning med et professionelt team og kompetente medarbejdere, som sørger for at huset bliver udlejet og afleveret i perfekt stand. Samtidig får husejere som lejer ud igennem et officielt bureau de første kr. 21.400,- skattefrit i lommen. Så vi håber på at kunne motivere flere til at leje ud.”

Med udlejning via ”Toppen af Danmark Feriehuse” støtter feriehusudlejerne desuden også de lokale turistbureauers markedsføring af destinationen samt understøtter erhvervsaktører og detailhandel i nærområdet året rundt.

Vil du vide mere om udlejning via ”Toppen af Danmark Feriehuse”, så finder du kontaktoplysninger for de lokale bureauer her: https://www.feriehuse.dk/praktisk/kontakt/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Toppen af Danmark Feriehuse” søger huse til udlejning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger