Succesrig weekend i Syvsten IF<br>…

Succesrig weekend i Syvsten IF

20. september 2017 - kl. 0:22 - af

Den netop overståede weekend gav resultater på flere måder, der var point at hente for klubbens fodboldhold.

Serie 4 vandt 5 -1 over Gærum søndag og serie 6 vandt 4-1 over Skæve lørdag.

Indendørs var der stort besøg til loppemarked både lørdag og søndag, og det gav ikke kun omsætning for de mange, der havde stadepladser i hallen, men også i Syvsten IF’s egen loppebod. Mange har i årets løb doneret lopper til klubben, og det er de taknemmelige for.

Imellem de gode handler var der mulighed for blandt andet at nyde nybagte vafler og god kage, og det blev fuldt ud benyttet.

Søndag var også dagen, hvor billetsalget til årets tyrolerfest blev sat i gang, og næsten halvdelen af billetterne er væk. Efterfølgende har telefonen kimet lystigt hos Inge på tlf. 2145 1823, som står for salget af de resterende billetter sammen med Click i Sæby.

Sæby Tyrolerorkester har skudt efteråret i gang i weekenden på Fur Bryghus, og tager en lille tur til Berlin i denne uge. Alle ser frem til deres besøg i Syvsten den 28. oktober.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Succesrig weekend i Syvsten IF
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER