FOFs seniorhøjskole i Sæby får nye flotte rammer

© Patrick Sheandell O'Carroll/6PA/MAXPPP ; Illustration jeunes retraites amoureux de la vie.

FOFs seniorhøjskole i Sæby får nye flotte rammer

20. september 2017 - kl. 13:42 - af

FOFs seniorhøjskole i Sæby lever og har det godt. Faktisk så godt, at den er vokset ud af de gode rammer i Musikhuset på torvet, som har været ramme om de mange gode foredrag i flere år.

Fra denne sæson flyttes højskoleformiddagene til Sæby baptistmenigheds nye lokaler på Sæbygårdsvej 15.

”Vi har ganske enkelt været nødt til at finde større lokaler” siger skoleleder i FOF Vendsyssel Kirsten Højrup.

”Mange måtte forgæves stå på venteliste, og det går jo ikke. Så det hele faldt på plads, at Lars Villadsen kunne fortælle, at de havde kig på nye lokaler til baptistkirkens aktiviteter, og så har vi lejet os ind på en række onsdag formiddage med seniorhøjskolen. Det er lokalt samarbejde til glæde for mange!”.

FOF seniorhøjskoles deltagere i Sæby kan fremover glæde sig til en smuk foredragssal og en hyggelig pause-café, hvor der er kaffe of te i pausen. Pausen er et vigtigt element!

Nyt er også, at seniorhøjskolens værtinde gennem 10 år Ninna Stoffersen fra i år afløses af Henrik Dørum, så Ninna er gået på ”pension” og nu selv kan være deltager! Det glæder hun sig meget til!

Konceptet er der til gengæld ikke lavet om på. Der bliver fællessang fra højskolesangbogen og en spændende foredragsrække med 19 foredrag og oplevelser.

FOFs Seniorhøjskole starter den 27. september, hvor vi lægger ud med sæsonens første foredrag, som er ”Verden under Trump! Hvad pokker sker der?” et foredrag med David Trads, politisk kommentator, journalist og forfatter, og der er få ledige pladser hos FOF Vendsyssel til hele programmet.

FOFs seniorhøjskole i Sæby er en af 7 i Vendsyssel
Med 7 seniorhøjskoler i 4 kommuner i Vendsyssel, er FOF Vendsyssel dybt engageret i og med til at udvikle kulturen og at styrke fællesskabet for deltagerne. FOF Vendsyssels seniorhøjskoler fremstår som krumtap for landsdelens kulturelle og sociale aktiviteter og tillige som et væsentligt omdrejningspunkt for debatten om essentielle punkter om livet, demokrati og hvad der rører sig. Seniorhøjskolerne i en årrække oplevet enorm stor tilslutning, og der er hvert år ventelister de fleste steder.

Seniorhøjskolerne omfatter foredrag, sang, koncerter, kunst og meget mere og er bliver krydret med den gode kaffepause og højskolesang. Til hver seniorhøjskole er knyttet en lokal vært/værtinde, som også er med til, at det hele får et lokalt præg.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FOFs seniorhøjskole i Sæby får nye flotte rammer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger