Anja Loven gæster Kulturcenter Vendsyssel

Anja Loven gæster Kulturcenter Vendsyssel

17. september 2017 - kl. 0:42 - af

Anja Loven er blevet kaldt ”verdens mest inspirerende person”. Mød hende i Kulturcenter Vendsyssel onsdag den 27. september.

Hun mødes med statsministeren og hendes hjælpearbejde støttes af både kulturpersonligheder og forretningsfolk. Anja Loven er kendt fra TV 2 som kvinden, der hjælper såkaldte ’heksebørn’ i Nigeria ud af religiøse fanatikeres klør. De piner og plager små børn, som anklages for at være skyld i sygdom og alskens ulykker i landsbyen. Men Anja Loven får børnene ud af det usunde miljø og sætter dem i pleje, så de kan få en ordentlig opvækst.

Anja Loven holder foredrag i Kulturcenter Vendsyssel onsdag aften den 27. september i Sæsing ved Tårs. Her vil hun fortælle om sit arbejde i hjælpeorganisationen Din Nødhjælp, der bl.a. får opbakning fra skuespiller Birgitte Hjorth, balletdanser Alexander Kølpin og flere toneangivende forretningsfolk.

Der er allerede nu omkring 110 tilmeldte, men der er plads til flere.

Billetter kan bestilles på hjemmesiden http://kulturcenter-vendsyssel.dk/

Læs mere om Anja Loven her:
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-12-06-danske-anja-kaaret-til-verdens-mest-inspirerende-person-slaar-obama-og-paven

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anja Loven gæster Kulturcenter Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER