Røde Kors Indsamling søndag den 1. oktober

Røde Kors Indsamling søndag den 1. oktober

14. september 2017 - kl. 8:13 - af

Temaet for årets Røde Kors Indsamling: Vi holder ”FEST”. I Sæby afdelingen starter festen lørdag den 30.september hvor også ”Frivillig Fredag” løber af stablen mellem kl.13-15. Røde Kors butikken holder åben denne eftermiddag med gode tilbud og arbejdende ”nørklere”. Festen fortsætter søndag formiddag med åben butik fra kl .9-11, med musik af Disharmonisterne fra kl. 9.30. Indsamlingsbøsserne kan afhentes i Røde Kors butikkens åbningstid både lørdag og søndag.

Selve indsamlingen foregår søndag mellem kl.11-14.

Sparekassen Vendsyssel har været så venlige at stille medarbejdere og lokaler til rådighed for optælling af de indsamlede midler.

Vi har i år en lille gulerod til vores indsamlere. Der vil blive trukket lod om et gavekort fra Madam Smed. Meny Sæby har doneret frugt til alle indsamlere i Sæby.

Tre timer af DIN tid kan give ca. 1.000 kr. i indsamlingsbøssen
For det beløb kan vi eksempelvis sikre midlertidigt husly til to familier på flugt. Derfor håber Røde Kors, Sæby afdeling at du vil give 3 timer af DIN tid søndag den 1. oktober.

I Danmark bliver en del af de indsamlede midler anvendt til at gøre en forskel for nogle af samfundets mest sårbare mennesker. Vores frivillige rækker hver eneste dag hånden ud for at hjælpe f.eks. udsatte børnefamilier, ensomme ældre samt flygtninge rundt om i landet.

Hver dag er vores hjælpearbejdere til stede med akut hjælp til mennesker i nød. I Syrien sikrer vi nødhjælp til børn og voksne tæt på frontlinjerne og i belejrede byer. I Østafrika uddeler vi livsvigtige nødrationer til børn og voksne, der sulter. Vi hjælper også i de områder, hvor ingen andre kan nå frem med hjælp. Vores hjælpearbejdere er til stede i verdens brændpunkter, og hver dag står vores beredskab klar til at rykke ud med øjebliks varsel.

Din støtte gør hjælpen mulig. Derfor har vi brug for dig. Søndag den 1. oktober samler vi ind, så vi kan få nødhjælpen frem og hjælpe her og nu. Vi kan derved sikre den akutte og livreddende hjælp, når den næste katastrofe rammer, eller blodige konflikter sender mennesker på flugt.

Vil du være vores næste indsamler? Vi har brug for dig!!

Kontakt: Indsamlingsleder Inger Ejstrud – tlf. 6160 6438 eller mail: saeby.inger.ejstrud@rodekors.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Røde Kors Indsamling søndag den 1. oktober' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER