Indbrud på landejendom i Østervrå

Indbrud på landejendom i Østervrå

14. september 2017 - kl. 9:16 - af

En PH-lampe 50, en bærbar Thinkpad, en bærbar HP, et lille bord af bøgetræ, en taske, et Airshoft gevær samt nogle smykker blev udbyttet, da tyve onsdag i tidsrummet kl. 1400 – kl. 1505 begik indbrud i en landejendom på Fjeldgårdsvej i Østervrå.

Tyvene kom ind ved at bryde et toiletvindue op – formentlig med et koben.

Hvis du ved noget, eller hvis du tilbydes hælervarer, så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud på landejendom i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER