47 ledige har fået job på Danish Crown

47 ledige har fået job på Danish Crown

14. september 2017 - kl. 12:01 - af

Et samarbejde mellem Jobcenter Frederikshavn og Danish Crown i Sæby går rigtig godt. Slagteriet, der har behov for flere medarbejdere, har gjort et stort indhug i den ufaglærte ledighed i Frederikshavn Kommune. I alt 52 har foreløbig fået en ny indgang til arbejdsmarkedet gennem et job som slagterimedarbejder i Danish Crowns første ansættelsesrunde til en ny produktionslinje.

Der var stor interesse, da Danish Crown offentliggjorde, at de for at opfylde efterspørgslen på dansk svinekød ville slagte flere grise på deres slagteri i Sæby. Danish Crown skulle i første omgang finde 52 nye medarbejdere og indledte derfor et samarbejde med Jobcenter Frederikshavn, som skulle stå for rekrutteringsprocessen og finde ledige med de rette kompetencer. Jobcenteret har fundet de 47 i Frederikshavn Kommune, og resten i de omkringliggende kommuner:

”Det er en gevinst for alle, at en stor virksomhed tager socialt ansvar, og indleder et samarbejde med kommunen om at finde nye medarbejdere. Det er en stor succes, at det kan lykkes på kort tid at finde så mange ledige med de rette både sproglige og fysiske forudsætninger,” siger Steffen Walther Sylvester Larsen, teamkoordinator, Jobcentrets Virksomhedsservice, Frederikshavn Kommune.

I alt er 26 fra kontanthjælp, 11 fra dagpenge og 10 fra gruppen på integrationsydelse blevet selvforsørgende. Og der kan blive plads til endnu flere på sigt, lyder det fra Danish Crown:

”Der er løbende grundlag for, at vi skal supplere medarbejderstaben. Vi vil som virksomhed meget gerne deltage i at give ufaglærte en ny mulig for at komme ind på arbejdsmarkedet gennem forløb i de forskellige produktionslinjer,” siger Leif Brøndum Nielsen, fabrikschef, Danish Crown, Sæby.

Fredag holder Danish Crown yderligere samtaler for at ansætte endnu 14 medarbejdere. Sideløbende er Jobcenter Frederikshavn i gang med at finde ledige til en ny ”bestilling” på omkring 30, der skal begynde senere på året.

Hvis man er interesseret i at høre nærmere, så kan Jobcentrets Virksomhedsservice i Frederikshavn kontaktes på 24855463.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '47 ledige har fået job på Danish Crown' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER