Nye uniformer til Volstrup Harmonikaklub

Nye uniformer til Volstrup Harmonikaklub

13. september 2017 - kl. 8:52 - af

Volstrup Harmonikaklub har i år eksisteret i 29 år og består af 13 musikere.

Årligt er de ude at spille ca. 25 – 30 gange til danseaftener og almindelige underholdninger.

De spiller en del til dans i pensionistforeninger og haller, og underholder på plejehjem fra Pandrup i vest, til Gandrup i syd og Skagen i nord. Det næste større arrangement er danseaften i Østervrå Hallen d. 20. oktober.

Deres fine uniformer har holdt i mange år og er stadigvæk fine, dog er bukser og skjorter blevet noget slidte, så bestyrelsen besluttede derfor, at søge et sponsorat til indkøb at nye uniformsgenstande.

Hans Ole Kalhøj, gav dem et flot tilbud og Nordjyske Bank A/S sponsorerede i tilgift et pænt beløb. Volstrup Harmonikaklub vil der for gerne takker begge virksomheder for stor velvilje.

De øver hver mandag aften på Sæby Syd Skolen, men i skolernes sommerferie rykker de dog på havnen og stiller op under halvtaget ved Sæby Havnekontor fra kl. 19.00 til 20.45, alle er velkomne, dog aflyser de i tilfælde af dårligt vejr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye uniformer til Volstrup Harmonikaklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER