Frederikshavn Vand har ikke chloridazon i drikkevandet

Frederikshavn Vand har ikke chloridazon i drikkevandet

12. september 2017 - kl. 11:04 - af

Med baggrund i den seneste tids omtale i medierne om pesticidforurening af grundvandet har Frederikshavn Vand A/S fået analyseret for stoffet chloridazon på alle vores vandværker. Vi kan med glæde konstatere, at der ikke er påvist nogen værdi af chloridazon.

Chloridazon er et restprodukt fra et ukrudtsmiddel, og er blevet brugt til dyrkning af roer frem til 1990’erne. Stoffet fremgår i dag ikke af den liste på ca. 20 stoffer, der testes for. Politikerne på Christiansborg har besluttet at udvide listen af undersøgte stoffer. Det betyder, at chloridazon fremover vil være at finde på listen over stoffer, der skal analyseres.

 

En kommentar til “Frederikshavn Vand har ikke chloridazon i drikkevandet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Frederikshavn Vand har ikke chloridazon i drikkevandet”

  • Gudskelov er naturligvis min første reaktion – dernæst godt at Forsyningen så hurtigt har fået analyseret “vores” vand så vi kan være lidt rolige. Endelig kun opfordring til at følge området tæt. Som Byrådskandidat med netop miljø og særligt rent drikkevand på programmet er dette noget der optager mig meget.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Vand har ikke chloridazon i drikkevandet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER