Valg: Fritidslivet, turisme<br> og faciliteter i Sæby

Valg: Fritidslivet, turisme
og faciliteter i Sæby

3. juni 2017 - kl. 18:18 - af

Sæby summer af fritidsliv og turister, derfor skal disse også plejes i en sådan grad, at det fremmer engagementet hos den enkelte, og lysten til at besøge byen som turist og gerne år efter år. Lad mig komme med et par synspunkter og tiltag, som jeg ser fremtid i og samtidig vil arbejde konstruktivt med i den nye byrådsperiode, hvis valget falder på undertegnede

-Sæby Søbads restaurant, bør have en ny chance med en anden ejerkreds, det skylder vi området og stedet.

-Havneudvidelsen og kystsikring giver den nødvendige plads, så der kan skabes mere liv på havnen hele året rundt her bør Søsportens Hus være en vigtig del af.

Sæby Spektrum som i sikkert har set tegninger af, og forhåbentligt bare venter på det første spadestik, kan generere endnu flere og større arrangementer til byen, som dem vi havde i sidste weekend, hvor ikke kun fritidscentret men hele byen genlød af glad folkemusik og square dans.

Der skal findes et kompromis, så fauna passagen i åen kan etableres, så den tilgodeser såvel bredejerne som lystfiskerne.

Sæby er en perle og det skal den blive ved med at være, derfor er det også nødvendigt hele tiden at udvikle byen, så den kan tiltrække nye borgere til området og fylde gaderne i sommerhalvåret med glade turister med lyst til oplevelser.

Derfor stem lokalt ved det kommende kommunevalg, jeg er klar til at trække i arbejdstøjet og arbejde for en helstøbt by “Sæby i udvikling”

Med venlig Hilsen
Hasse R. Christensen
Byrådskandidat for venstre

SæbyAvis.dk har taget hul på optakten til Kommunalvalget og Regionsrådsvalget tirsdag den 21. november 2017. Alle er meget velkomne til at være med – send en mail til redaktionen.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valg: Fritidslivet, turisme
og faciliteter i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER