Lyngså Borgerforening klar til at indvie en ny Hjertesti

Lyngså Borgerforening klar til at indvie en ny Hjertesti

27. maj 2016 - kl. 9:21 - af

Lyngså Borgerforening har de sidste par år arbejdet ihærdigt med at få anlagt en ny sti i Lyngså, men nu er hjertestien klar og indvielsen finder sted den 4. Juni kl. 13. Det har været arbejdskrævende at få de nødvendige tilladelser fra de berørte lodsejere og få stien anlagt.

Men med støtte fra Distriksudvalget og Frederikshavn Kommune og i samarbejde med Hjerteforeningen i Sæby, er Lyngså Borgerforening nu klar til at indvie Hjertestien, som starter fra Toften 1 i Lyngså, hvor der er fine parkeringsmuligheder.

Stien består af 2 ruter – nemlig en “blå” rute på 2,8 km, og en “rød” rute på 3,4 km og ruten går igennem et skønt område med masser af fugle og rådyr.

Stien er anlagt på private markveje og kan benyttes af alle, som har lyst til en frisk gåtur, et motionsløb eller man vil benytte den til terrængående cykeltur. Stien er dog ikke velegnet til kørestolsbrugere. Der er på ruten mulighed for at få et hvil, idet der er opsat et bord-bænkesæt.

Hunde i snor er også velkomne.

Kort over ruten står ved legepladsen Toften, hvor der også er madpakkehytte og grill, så der er gode muligheder for at nyde den medbragte picnic-kurv.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Borgerforening klar til at indvie en ny Hjertesti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER