Flot placering af Sæby Floorball Klub

Flot placering af Sæby Floorball Klub

28. marts 2016 - kl. 1:05 - af

Floorball Danmark afholder landstævne for børn og unge hvert år. Det er sæsonens afsluttende stævne og bliver afviklet over en hel weekend. Det er sæsonens absolutte højdepunkt for mange floorball spillere og også for Sæby Floorball.

I år blev landsstævnet arrangeret af Benløse FC og løb af stablen i Ringsted den 18.-20. marts 2016. Over 1.000 børn var tilmeldt, og deraf var der 2 tilmeldte hold fra Sæby Floorball klub. Et U13 hold samt et U15 hold, der i år var slået sammen med Blackhawks U15 hold og blev kaldt team Nordjylland

Så ca. 60 forventningsfulde spillere, forældre og søskende drog med bus til Ringsted fredag den 18. marts.

De omkring 1.000 spillere, der deltog til landstævnet, havde alle forventninger om en fantastisk floorball weekend med masser af kampe og social samvær.

Sæby Floorball U13 drenge vandt suverænt alle deres kampe i deres pulje og gik videre i A slutspil, hvor de vandt over Strandby i semifinalen. De blev desværre slået i A finalen af et forrygende godt spillende Blackhawks hold og blev dermed placeret som nr. 2 og vandt sølvmedaljer.

En fuldt ud godkendt indsats, mener trænerne Andreas Nygaard og Michael Nielsen.

U15 drenge der var slået sammen med Blackhawks blev nr. 3 i deres pulje efter flere spændende kampe og gik videre til A-slutspil, hvor de også nåede A finalen, der desværre blev tabt med 0-2 til Strandby. Hvorefter de fik overrakt sølvmedaljer. Hvad kunne det ikke været blevet til, hvis de havde spillet sammen i længere tid, mener holdleder Ricky Gade, som takker drengene for et forrygende, inspirerende og kollektivt godt samarbejde Blackhawks og Sæby imellem.

Alt i alt en super flot indsat af begge hold.

Holdledere og træner takker spillere og forældre for en fantastisk go tur. De rejste alle godt trætte hjem til Nordjylland søndag eftermiddag.

Fredag den 1. april er de sidste hjemmekampe for U13 og U15 mod Strandby. Der spilles i Sæby fritidscenter hal B kl. 16.30 og kl 18. Sæby U13 kan ved sejr på fredag bibeholde deres 2. plads og blive nr. 2 i Jylland. Sæby U15 kan få revanche fra finalen til landstævnet, så det bliver en spændende og intens kamp.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot placering af Sæby Floorball Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger