Mødet med migranter og flygtninge…

Mødet med migranter og flygtninge…

26. marts 2016 - kl. 0:27 - af

Fredag 1. april kl. 14.30 til 16.30 kommer sogne- og migrantpræst Pia Kirkegaard fra Margrethekirken i Aalborg på besøg i Mariehuset.

Hun vil fortælle om mødet med migranter og flygtninge, tage alle med på en tur jorden rundt, til mennesker der arbejder på at bygge bro og skabe dialog trods mange forskelle. Undervejs sætter hun fokus på de udfordringer vi står i, også herhjemme hvor den multikulturelle virkelighed tager fat. Hvordan håndterer vi ”dem” og ”os”?

Alle er velkomne!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mødet med migranter og flygtninge...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER