Der venter Sæbys Jyllandsserie hold en spændende sæson

Der venter Sæbys Jyllandsserie hold en spændende sæson

24. marts 2016 - kl. 0:03 - af

Sæbys bedste hold, som spiller i Jyllandsserien 1, skal i den kommende halvsæson spille om oprykning til Danmarksserien. De 3 bedste hold i rækken rykker direkte i Danmarksserien.

Saebyavis har talt med Sæbys cheftræner Nikolaj Dorff omkring opstarten og forventninger til den kommende sæson.

Hvordan er jeres opstart forløbet?
”Efter en lang opstart med første træningspas d. 18. januar, er vi endelig ved at være turneringsklar. Man kan virkelig mærke på spillerne, hvor meget de glæder sig til at komme til at spille om point. Vi har i år haft særligt fokus på at optimere spillernes fysiske form gennem opstarten, og samtidig har vi haft fokus på skadesforebyggelse gennem dosering af træningsmængde og intensitet. Som et nyt tiltag i den forbindelse havde vi i den tidlige opstart spillerne til en fysisk screening hos BeneFit, og der blev lavet løbetest, for at se hvor den enkelte havde sit udgangspunkt fysisk. I sidste uge fulgte vi op med ny test, og det var glædeligt at se en markant fremgang hos samtlige spillere, der kunne bekræfte, at vi rent fysisk er der, hvor vi skal være. I den forbindelse må man sige at opstarten har været tæt på optimal”.

Er truppen forstærket i denne sæson?
”Ud over det resultatmæssige har vi en målsætning om at skabe et træningsmiljø og en træningskultur omkring alle vore senior hold, der gør det attraktivt at komme og spille fodbold i IF Skjold Sæby. Denne målsætning er vi godt undervejs med at indfri, da vi dels har kunnet fastholde de fleste af spillerne i truppen fra sidste sæson og samtidig har fået en tilgang, der gør, at der er hård kamp om pladserne på 1. holdet. Det giver det hele et løft, at der er en naturlig konkurrence, og i den sammenhæng vil jeg vurdere, at truppen er forstærket”.

Tilgang og afgang af spillere?
”På tilgangssiden er vi glade for, at vi kan spore en generel fremgang. Der er kommet en del nye spillere til vores serie 4 og 6 hold, og samtidig er det lykkedes at få nogen af dem i gang, som har holdt pause. I sidste uge løb vi 52 seniorspillere til træning – og det må man sige at være fantastisk flot.

For 1. holds truppens vedkommende har vi fået tilgang af Jakob Hyldgaard Kristensen, som er kommet skarpere og stærkere hjem efter et ophold i Vendsyssel FF. En øvrig glædelig tilgang har været, at vi har fået 4 af vore ”egne drenge” hjem til senior afdelingen. Mads Ring, Anders Høst, Ceu Hup og Morten Honorè som har været i FFI og spille ungdomsfodbold på øverste hylde, alle spillere med et stort potentiale – og som også kommer til at kæmpe med om pladserne på Jyllandsserie holdet i fremtiden. Desuden har vi fået Tobias Overlade tilbage efter et ophold i København Futsal Klub, hvor han var med til at spille om DM guld, og så er brormand Daniel Overlade også tilbage efter en længere skadespause.

På afgangssiden har vi sagt farvel (forhåbentlig på gensyn) til Patrick Hoffmann”.

Hvordan er det gået i træningskampene?
”Træningskampe har lidt sit eget liv, da det ofte er en proces som omhandler mange faktorer. Der skal prøves en del spillere og gives chancer til nye. Der skal afprøves nye taktiske tiltag, samtidig med at basen fra tidligere skal genfindes, og så skal der bankes noget ”rust” af, der skal meter i benene og meget mere. Resultatmæssigt og spillemæssigt giver det ofte nogle udsving til begge sider, og derfor kan man også betegne træningskampene som ”svingende”. Jeg synes dog, at de sidste par kampe har været mere stabile i takt med, at spillerene efterhånden er bekendte med deres opgaver”.

Hvad er dine forventninger til den kommende sæson – Placering?
Mine forventninger/målsætning til den kommende sæson er, som udgangspunkt at vi kan præstere stabilt over 14 kampe, samt at vi kan se en kontinuerlig udvikling hos holdet og den enkelte spiller. Der er mange ting om skal gå op i en højere enhed for at lykkes, og vi kan bare håbe på, at vi har heldet og dygtigheden i denne sæson.

I forhold til placering, så er det klart, at det eneste interessante er de 3 øverste pladser i rækken, da der ingen direkte nedrykning er – det samme er jeg sikker på, at de 7 andre hold i rækken tænker. Det bliver sandsynligvis 14 tætte kampe på øverste hylde, der venter, og vi må se hvor langt det rækker”.

Hvem er dine favoritter til de 3 oprykningspladser?
”Vatanspor og Hjørring IF er umiddelbart et bud til de første par pladser, afhængigt af hvilke spillere der kommer ned fra Vendsyssel FF.

Derudover ser jeg en helt lige og bred gruppe med os selv i blandt, som kan komme til at spille med om den sidste plads”.

Hvem bliver Sæby’s nøglespiller i foråret?
”Holdet er nøglen. Ingen over holdet”.

Hvordan ender kampen i Vorup skærtorsdag?
”Det er vigtigt at komme på tavlen fra start, og jeg tror bestemt, at vi har mulighed for at tage point med hjem til Sæby”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der venter Sæbys Jyllandsserie hold en spændende sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER