Sæby Tennis Klub indleder jubilæumssæson

Sæby Tennis Klub indleder jubilæumssæson

19. marts 2016 - kl. 22:08 - af

Meget vand er løbet gennem åen bag Sæby Tennis Klub de sidste 100 år, og i år kan Sæby Tennis Klub fejrer netop 100 års jubilæum i nogenlunde de samme som for 100 år siden, da den første kamp blev spillet i Sæby.

I 1916 åbnede Sæby Tennis Klub for den første sæson med en grusbane i Sæbygaard Skov. Sporten havde sin storhedstid i Sæby i begyndelsen af 1990’erne, da medlemstallet over i nærheden af 300 og baneanlægget blev udvidet i flere omgange til at tælle i alt fem baner.

De seneste 15 år er medlemstallet faldet en del, men selv om medlemstallet er vigende er den jubilerende klub en sund og veldrevet forening. Der er sat tæring efter næring, og klubben har i dag to grusbaner, som er i brug, mens de sidste tre baner kun gøres klar til spil, hvis interessen for sporten igen stiger.

Søndag den 10. april kl. 10.00 åbner Sæby Tennis Klub jubilæumssæsonen, når der er standerhejsning og generalforsamling i klubhuset i Sæbygaard Skov.

Efter generalforsamlingen tager medlemmerne arbejdshandskerne på og går i gang med at gøre banerne klar til spil.

100 års jubilæet fejres officielt lørdag d. 20. august kl. 14.00 med en jubilæumsturnering og efterfølgende jubilæumsfest for klubbens medlemmer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Tennis Klub indleder jubilæumssæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER