Smalt flertal sikrer ja til sportscafé og spillehal

Smalt flertal sikrer ja til sportscafé og spillehal

3. marts 2016 - kl. 14:07 - af

Forleden behandlede Plan- og Miljøudvalget 2 punkter, som drejede sig om indretning af sportscafé og spillehal i Pindborggade 19 i Sæby.

Først drejede det sig om en såkaldt tilretning af administrationsgrundlaget. Kommunaldirektøren havde indstillet til udvalget, at det tilrettede administrationsgrundlag for etablering af gevinstgivende spilleautomater vedtages, og at Center for Teknik og Miljø bemyndiges til administrativt at træffe afgørelser i henhold til det tilrettede administrationsgrundlag. Hvor den eneste mulighed for at forhindre etablering af en spillehal er at nedlægge forbud efter planloven og vedtage en ny lokalplan, behandles sagen i Plan- og Miljøudvalget. Endelig indstilledes det, at administrationsgrundlaget indarbejdes fremover som retningslinjer i kommuneplanen for Frederikshavn Kommune.

Af referatet fra mødet fremgår det, at udvalgsformand Erik Brandt Sørensen (A) og Erik Kyed Trolle (A) ikke kunne tiltræde indstillingen, mens et flertal bestående af udvalgets 3 øvrige medlemmer Frode Thule Jensen (V), Jens Hedegaard Kristensen (A) samt Mogens Brag (V) sagde ja. Dermed var det smallest mulige flertal sikret.

Til selve spørgsmålet om indretning af sportscafé og spillehal i Sæby havde kommunaldirektøren indstillet, at der gives principiel tilladelse til, at der kan indrettes område til gevinstgivende spilleautomater, som del af en sportscafé på ejendommen. Indstillingen tiltrædes med baggrund i det vedtagne administrationsgrundlag, og det synes at fremgå af referatet, at et samlet udvalg her har sagt ja.

Hvis man ønsker at læse hele sagsfremstillingen i de 2 punkter, kan det ske via dette link:

http://frederikshavn.dk/meetings/Plan-%20og%20Milj%C3%B8udvalget%20%28%C3%85ben%29/2016/01-03-2016/Referat/Referat.pdf

og derefter scrolle til siderne 17-20.

Endvidere har Sæby Avis de seneste uger i flere omgange behandlet emnet. Der kan bl.a. henvises til:

https://saebyavis.dk/2016/02/28/vejen-banes-for-sportscafe-i-pindborggade/

https://saebyavis.dk/2016/02/11/aabent-spoergsmaal-sportscafe-og-spilleautomater/

https://saebyavis.dk/2016/02/04/sportscafe-med-spilleautomater-i-pindborggade/

https://saebyavis.dk/2016/02/09/det-jeres-egen-skyld-at-saeby-sygner-hen/

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smalt flertal sikrer ja til sportscafé og spillehal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER