Åbent spørgsmål: sportscafé og spilleautomater

Åbent spørgsmål: sportscafé og spilleautomater

11. februar 2016 - kl. 10:04 - af

Det er endnu et åbent spørgsmål, om der fra politisk side gives tilladelse til at indrette en sportscafé kombineret med spilleautomater i den tidligere farvehandel i Pindborggade 19 i Sæby lige over for Sæby Museum.

Caféen har et samlet areal på ca. 240 m², som tænkes indrettet med områder til billard, pool, dart mv. samt områder med mulighed for visning af sportsarrangementer på storskærm, mulighed for at spille lotto og tips og med egentligt caféområde. Ansøgeren ønsker desuden at indrette en spilleafdeling på 20-25 m², hvor der opstilles gevinstgivende spilleautomater.

Plan- og Miljøudvalget havde på udvalgets seneste møde et punkt om etablering af en sportscafé / opstilling af gevinstgivende spilleautomater i Pindborggade 19 i Sæby på dagsordenen. Sagen blev imidlertid udsat til senere behandling. Kommunaldirektøren indstillede til Plan- og Miljøudvalgets seneste møde, at der nedlægges forbud efter Lov om planlægning med henblik på at hindre indretning af spillehal i ejendommen Pindborggade 19.

Imidlertid synes flere politikere i Plan- og Miljøudvalget nu at være stemt for at se positivt på ansøgningen.

Sæby Avis har bedt formanden for Plan- og Miljøudvalget, socialdemokraten Anders Brandt Sørensen, om en kommentar. Brandt Sørensen forklarer, at han umiddelbart synes, man skal se ansøgningen og tegningerne nøje igennem ud fra en positiv tilgang til projektet.

Af hans forklaring synes det at kunne udledes at være ok med sportscafé, såfremt indretningen og ikke mindst den ydre facade i øvrigt imødekommer kravene til områdets byggeregulativer. ”Vi skal ikke have blinkende lygter i vinduerne,” sluttede udvalgsformanden sin forklaring til Sæby Avis’ udsendte.

Sæby Avis har tidligere udførligt omtalt planerne. Artiklen samt kommentarer kan læses via dette link:

https://saebyavis.dk/2016/02/04/sportscafe-med-spilleautomater-i-pindborggade/#more-85252

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent spørgsmål: sportscafé og spilleautomater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER