Ny App hjælper dig med rygestop…

Ny App hjælper dig med rygestop…

1. januar 2015 - kl. 8:24 - af

EkvitoverskriftE-kvit er en hjælp til dig, som ønsker at blive røgfri. Programmet er skræddersyet til lige netop dig. Du får således den hjælp, du har brug for, og du får den, når du har brug for den. Vi følger dig igennem hele processen – fra du fastsætter din stopdag og til du er røgfri.

For at give dig den bedst mulige støtte indeholder programmet både videoer, lydfiler, e-mails, sms’er samt din egen internetside. Hvis du vil vide mere om programmet, kan du finde det her.

Sådan gør du
Du kommer i gang med programmet ved at udfylde en række spørgsmål om dit rygemønster og dine rygevaner. Der er 68 spørgsmål, og det tager 5-10 minutter at svare på dem. På baggrund af spørgsmålene ser du en profil, der beskriver dig som ryger.

Når du har udfyldt profiltesten, tager du stilling til, om du vil tilmelde dig rygestopprogrammet.

Tag profiltesten

Programmet er gratis, og du kan altid framelde dig igen.

Er du under 25 år?

Hvis du er under 25 år, så så prøv vores gratis rygestopprogram til unge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny App hjælper dig med rygestop… ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER